Vis leent zich prima voor fondue. Bereiden is op twee manieren mogelijk: in plantaardige olie en in bouillon. Voor beide manieren kun je het beste stevige vissoorten, zoals kabeljauw, zalm, tarbot, zeeduivel en zeewolf gebruiken. Ook grote garnalen en mosselen zijn heel smaakvol. Houd wel rekening met de verschillen in olie- en bouillonbereiding.
Vishandel Fa. Gebr. De Graaf
Zuidwenk 104
3751 CG Bunschoten-Spakenburg
033-2983588
0613080908 (Lubert de Graaf)
0627170419 (Wesley de Graaf)
http://vishandelhdegraaf.jimdo.com
KvK 31013325
Maandag | geen markt | ||
Dinsdag |
Utrecht Baarle-Nassau |
Smaragdplein St Annaplein |
09:00-14:00 09:00-12:00 |
Woensdag |
Utrecht Haaksbergen |
Vredenburg Centrum |
10:00-17:00 08:30-12.30 |
Donderdag |
Emmeloord Utrecht |
Kettingplein Utrecht |
09:00-15:00 09:00-13:00 |
Vrijdag |
Grave Utrecht |
Hoofschestraat Kanaleneiland |
08:30-12:30 09:00-13:00 |
Zaterdag |
Lichtenvoorde Utrecht |
Centrum Vredenburg |
08:30-12:30 08:00-17:00 |